Nå har det startet

Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

I dag ble låven på Ersgaard revet, snart blir også hovedbygningen jevnet med jorden. I første omgang skal det bygges 31 leiligheter.

Det er Veidekke som står for utbyggingen som startet i forrige uke etter at offensivt salgsarbeid hvor 22 av 31 leiligheter er solgt.

Utbyggerne har ikke bare annonsert, de har stått på stand i gågata for å pirre nysgjerrigheten til lillehamringene.

- Vi har til og med solgt en leilighet i gågata, forteller Werner Forr Nystuen.

Foruten en fra Hamar, er det utelukkende lillehamringer som har handlet. Ifølge eiendomsmekler Cato Olsen er de fleste fra øvre bydel, ovenfor Ersgaard, og fraandre siden av byen mot Vårsetergrenda og Røyslimoen.

Nye 17 leiligheter

På det meste vil utbyggingen sysselsette 50 mann. Veidekke har skrevet kontrakt med flere lokale underentreprenører, blant andre HB Elektro i Lillehammer, S & B Stenersen i Øyer på grunnarbeid og graving og Tretten Blikkenslager og Rørlegger. I tillegg vil det bli flere lokale, opplyser Knut Houm. Får utbygger Knut Strandenes det som han vil, blir det mer arbeidet.

- Målet er at vi klarer å selge ut de resterende leiligheten og rette planleggingen mot det siste byggetrinnet med ytterligere 17 leiligheter for å unngå at entreprenøren må pakke sammen når de tre enhetene står ferdig på nyåret i 2011, sier Strandenes.

LES OGSÅ: Ersgaard redder sysselsettingen

Artikkeltags