Når man blir 66<br/>...og vel så det

Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det er aldri for seint å kaste seg ut i dansen. Det har 1.200 seniordansere fra nordligste Finnmark til blideste Sørlandet vist i Lillehammer denne helga.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Når jeg blir 66, da gjør jeg som jeg vil ... de kjente tonene ljomet over Stortorget da blide seniorer fylte brusteinsplassen foran det gamle Norges Bank-bygget og viste dansekunster i store sirkelformasjoner.

Da hadde de fleste av deltakerne på Landsstevnet i seniordans marsjert ned fra Håkons Hall, som var base for hele arrangementet. Regnbygene holdt seg unna såpass at samlingen i sentrum kunne avvikles helt tørrskodd.

Den gamle dansemester Ragnar Spiten kommanderte og DJ-et med et smil, slik at de mange hundre danserne gjorde det de skulle. Og arrangementsansvarlig Kjell Magne Aasen strålte som ei sol.

- Logistikk, logistikk, logistikk! Det er det som må til for at det skal fungere, sier Aasen.

Og arrangørene hadde ting under kontroll. Så var det også deres sjette landstreff på ti år. Arrangementet er så stort at deltakerovernattingene fyller hotellsengene fra Hafjell og Skei til utpå Biri.

Fra åpningsseremonien fredag ettermiddag gikk det så å si i ett med dans og underholdning. Et av høydepunktene var festmiddagen i Håkons Hall lørdag kveld med 60 pådekkede langbord.

- Det er mange som alt har meldt seg på til neste landstreff om to år, sier Aasen.

Les også:

Seniordanserne invaderer byen

Se flere bilder fra dansehelga her!

Artikkeltags