Nytt filmselskap i Vågå, ny daglig leder på Lillehammer og oppløsning i Follebu

GD gir deg siste nytt fra næringslivet. Dette er kunngjort i Brønnøysundregistrene fra 10. til 12. mai.

DEL

Nytt filmselskap i Vågå

Kulfilm AS er et nystartet aksjeselskap i Vågå som skal drive med produksjon av film, utvikling av manus, konsept og ideer, samt gjennomføring av produksjon til ferdig film. Selskapet har en kapital på 30.000 kroner. Mette Vårdal er daglig leder i selskapet, mens Vegar Vårdal er styreleder.

Les også: Mette ble kastet ut av 17.-maitoget i Oslo 

I Ringsaker har Stein-Arne Lunde registrert det nye enkeltpersonforetaket Grav-Lunden Stein-Arne Lunden, som skal drive med bygg og anlegg, grunnarbeid, maskinutleie med fører og konsulenttjenester innen vannbehandling.

Ny daglig leder på Lillehammer

1001 mat AS på Lillehammer har registrert Ida-Sofie Solberg Stryken som daglig leder i selskapet. Aksjeselskapet ble registrert i november 2018 og har som formål å drive med matservering. Hidayat Aziz Ismail er styrets leder.

Innlandet eiendomsmegling AS har registrert Anne Mari Skogstad som ny daglig leder i selskapet.

Oppløsning i Follebu

Det ansvarlige selskapet Grenseskille samdrift DA i Follebu er meldt oppløst i Foretaksregisteret. Selskapet ble registrert i 2001 og har hatt som formål å drive med felles melk- og kjøttproduksjon for best mulig rasjonell og økonomisk utnyttelse av deltakernes jordbruksarealer.

Enkeltpersonforetaket Hafjell skiservice Inger Johanne Byhring, som har adresse i Øyer, er slettet i Foretaksregisteret.

Les også: Øyer har de dyreste fjellhyttene i landet 

Siste nytt fra næringslivet

GD følger kunngjøringer fra Brønnøysundregistrene (Foretaksregisteret, Regnskapsregisteret, Partiregisteret, Konkursregisteret og Stiftelsestilsynet) som vedrører vårt distrikt.

Les alle næringslivsloggene her

GD publiserer disse fortløpende etter hvert som kunngjøringene er gjort offentlige i registrene.

Foretaksregisteret registrerer opplysninger om registreringspliktige og -berettigede norske og utenlandske foretak i Norge. Registeret kunngjør blant annet registrering av nye foretak, viktige endringer, oppløsning og sletting.

Hvis et foretak meldes oppløst, kan det være fordi det går over til en annen selskapsform.

Konkursregisteret registrerer opplysninger om alle konkurser og tvangsavviklinger i Norge. Registeret kunngjør beslutninger om åpning, innstilling, avslutning og fortsettelse av bobehandling.

Stiftelsestilsynet fører Stiftelsesregisteret, som registrerer alminnelige og næringsdrivende stiftelser. Kunngjøringer fra stiftelsestilsynet omfatter omdanning for avvikling, sammenslåing eller deling.

Artikkeltags