Åge Skinstad slutter i NHO – blir ny Swix-direktør

GLEDELIG UTVIKLING: Regiondirektør i NHO Innlandet, Åge Skinstad. Foto: Torbjørn Olsen

GLEDELIG UTVIKLING: Regiondirektør i NHO Innlandet, Åge Skinstad. Foto: Torbjørn Olsen

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Regiondirektør i NHO Innlandet, Åge Skinstad, skifter jobb og blir Swix-direktør.

Det melder Swix-sjefen Thomas Holmestad i en pressemelding.

Skinstad blir ny direktør for Sport-divisjonen i Swix Sport med et globalt ansvar for merkevarene Swix, Toko og Hard Rocx.

Skinstad var i ni år sportssjef og langrennssjef i Norges Skiforbund. Han har også over ti års erfaring fra sportsbransjen, blant annet fra Madshus og to perioder i Adidas.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne å jobbe med Swix som kanskje er verdens mest kjente langrennsmerkevare. Jeg har selv trent og konkurrert med Swix-produkter så å si hele livet, og det blir veldig spennende å få jobbe med utviklingen av merkevarene innenfor Swix sin sportsdivisjon.

Skinstad begynner i jobben 1. desember.

- Få, om noen, kjenner den norske langrennssjela bedre enn Åge. Han vil være en viktig bidragsyter i å ytterligere utvikle Swix' unike posisjon hos alle som elsker å trene ute, sier Tomas Homestad, administrerende direktør i Swix Sport AS.

Swix leverer skismurning og annet sportsutstyr under merkenavnene Swix, Toko, Bavac, HardRocx, Helsport, Ulvang og Lundhags. Varene distribueres i mer enn 30 land, og Skinstad får nå ansvaret for å lede sport-divisjonen av selskapet på verdensbasis.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken