NHO har mange søkere, men bruker hodejegere i jakten på Skinstads erstatter

NHO-sjef Kristin Skogen Lund og sjeføkonom Øystein Dørum skal snart få en ny kollega - erstatteren etter Åge Skinstad som regiondirektør i Innlandet.

NHO-sjef Kristin Skogen Lund og sjeføkonom Øystein Dørum skal snart få en ny kollega - erstatteren etter Åge Skinstad som regiondirektør i Innlandet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Christian Kramer, som er områdedirektør for regioner og medlemmer i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), forteller om stor interesse for å erstatte Åge Skinstad som direktør i Innlandet. Skinstad har sagt opp jobben for å bli Swix-sjef.

Les også: NHO: – Næringslivet trenger flere håndverkere og ingeniører

Søknadsfristen på stillingen som regiondirektør i Innlandet gikk ut 8. oktober, men noen liste over kandidatene ønsker ikke NHO å utlevere.

– Vi skal få en eller ei som vil bli en super arvtager for Skinstad, sier Kramer til GD.

– Vi har et størt antall søkere inn. Det er rundt 30 som har søkt stillingen. I tillegg jobber vi med et bemanningsbyrå, som sitter på en større database med personer som de jakter på, sier han.

Les også: Åge Skinstad slutter i NHO – blir ny Swix-direktør

NHO tar sikte på å kunne ende opp med en kandidat innen utgangen av november. Når en erstatter for Skinstad er på plass, er det for tidlig å si noe om.

– Vi har hatt de første samtalene og fortsetter med det nå framover, sier Kramer.

Artikkeltags