Jarl Goli slått personlig konkurs

RESTSKATT: Jarl Goli skylder totalt 333.631 kroner i restskatt og gebyrer for årene 2016 og 2017. Foto:

RESTSKATT: Jarl Goli skylder totalt 333.631 kroner i restskatt og gebyrer for årene 2016 og 2017. Foto: Foto:

Av

– Jeg var i realiteten en uteligger. Takket være venner som hadde omsorg for meg, kom jeg meg etter hvert tilbake til livet igjen.

DEL

(Nettavisen) TV-profil Jarl Goli (62) er slått personlig konkurs, det skriver både Agderposten og Dagbladet.

Tirsdag formiddag måtte han møte opp i Aust-Agder tingrett. Han skylder totalt 333.631 kroner i restskatt og gebyrer for årene 2016 og 2017.

– Tøff tid etter skilsmisse

Til Agderposten hevder Goli at kravet bygger på en vilkårlig skjønnsligning etter en tøff skilsmisseprosess.

– Jeg var i realiteten en uteligger. Takket være venner som hadde omsorg for meg, kom jeg meg etter hvert tilbake til livet igjen, sier han til Agderposten.

Ifølge Dagbladet så opplyste 62-åringen i retten at han produserer kunst som han skal stille ut og selge i løpet av 2019. TV-profilen forsøkte derfor å få utsatt skattekravet til etter den store utstillingen – noe han ikke fikk.

– Nå har jeg ikke tid til å gjøre noe med dette – utstillingen jeg skal ha i Spania til høsten må gå foran alt annet. Men dette skattekravet vil jeg på sikt forfølge rettslig, fortsetter Goli til Agderposten.

Ikke første gang

Det er ikke første gangen konkursspøkelse har hengt over TV-profilen, som er oppvokst i Næroset i Ringsaker.

I 2017 skrev Nettavisen at Goli unngikk konkurs i tolvte time. Få minutter før han skulle møte i retten betalte han restskatten på 220.000 kroner.

Artikkeltags