Gå til sidens hovedinnhold

På plass i Prinsehytta

Artikkelen er over 14 år gammel

Litt uventet ankom de kongelige fredag kveld til årets påskefeiring i Sikkilsdalen.

VINSTRA/LILLEHAMMER: Kong Harald og dronning Sonja kom med tog til Vinstra mens prinsesse Märtha og Ari Behn med sine to barn, Maud Angelica og Leah Isadora, kjørte med sin Volvo XC 90 direkte innover mot Sikkilsdalen. Ferden de siste kilometerne inn i påskeeventyret gikk med drosje og forsvarets bandvogner.

Skjedd mye de siste årene

Det er lenge siden sist de kongelige har vært på påskefeiring i Prinsehytta i Sikkilsdalen. Sist gang var i 2002. Da var Ari Behn et relativt nytt bekjentskap for de kongelige, men utmerket seg like fullt med å stille til tradisjonelt påskeskirenn ved Sikkilsdalseter ulastelig antrukket med skjorte og slips. Siden har han og prinsessen blitt til ektepar og fått to barn. Det er blitt opplyst fra slottet at Ari og Märtha skal være i Sikkilsdalen den første delen av påsken.

Kanskje kommer Mette-Marit

Hvorvidt Kronprinsparet tar turen til fjells, gjenstår å se. Og selvfølgelig knytter det seg en del spenning rundt hvorvidt de kongelige kommer til å gjøre comeback i det tradisjonelle påskeskirennet i Sikkilsdalen. Det går av stabelen påskeaften.