Krangel og leven i Lillehammer

Det ble litt å gjøre for politiet natt til søndag.

Det ble litt å gjøre for politiet natt til søndag. Foto:

Politiet hadde nær sagt som vanlig litt i å gjøre i samband med helgens «festligheter» både ute på byen og i private hjem.

DEL

På Jørstadmoen ble en mann like over midtnatt , natt til søndag, slått ned og politiet ble varslet. Mannen slapp fra det uten større skader og trengte ikke legebehandling.

- En konkret person er mistenkt for voldsutøvelsen og det blir trolig levert inn en anmeldelse, opplyser politiet operasjonsleder, Marianne Brun.

Halvannen time etter midnatt måtte en patrulje ta turen til B. Lundgaardsgate der det var slossing mellom flere personer. Personene ble bortvist fra stedet, men en måtte tas med av ambulanse for en nærmere helsesjekk.

- Så vidt vi vet var det ingen spesielle grupperinger som barket sammen men privatpersoner som havnet i et basketak, sier politiets operasjonsleder Marianne Brun.

Ved Esso-stasjonen i Sannom var det rundt klokken 03.30 tilløp til slåssing. Politiet ble varslet av vitner. En person ble kjørt til legevakten og personen som hadde utøvd volden hadde forlatt stedet da politiet kom. Voldsutøveren må trolig belage seg på å bli anmeldt.

Klokken 04.07 rapporterte en patrulje inn til politiets operasjonssentral om at de hadde fjernet to personer fra en av byens nattbusser. Passasjerene hadde kranglet på nattbussen og oppført seg på en slik måte at det ikke var ønskelig å ha dem om bord.

Dermed måtte de forlate bussen, oppgi personalia til politiet og så ta beina fatt.

Artikkeltags