Gå til sidens hovedinnhold

Ole Rolstad setter kjærligheten foran politikken – tar ikke gjenvalg for Høyre

Artikkelen er over 3 år gammel

I en melding til sine partivenner, skriver Høyre-politikeren Ole Rolstad i Lillehammer at dette blir hans siste periode i kommunestyret.

Han har gitt nominasjonskomiteen i Lillehammer Høyre beskjed om at han ikke stiller til gjenvalg for neste periode.
Han kommer til å sitte ut perioden, på ett og et halvt år til.

Det er ett år siden Rolstad giftet seg med Hilde Ekeberg, kommunestyrerepresentant for KrF i Lillehammer.

Nå har de tatt et verdivalg, og han skriver at hvis de to skal oppnå de drømmer de har sammen, så må han velge vekk toppverv i lokalpolitikken.

"Min lykkelige endring i livet var å møte Hilde som jeg feiret 1 års bryllupsdag med nå den 8. april. Begge vi to ser at skal vi oppnå de drømmer vi har sammen, så lar ikke dette seg gjennomføre med toppvervene i lokalpolitikken. Å si ja til en ny krevende periode vil bety store forsakelser til mitt nye familieliv. Det vil ikke være riktig hverken overfor Hilde eller meg selv. Så ja - kjærligheten vinner over politikken. Det kjennes ganske vondt fordi jeg trives med alle utfordringene som følger med politikken, men det kjennes også både godt og riktig fordi de som står meg aller nærmest fortjener en mann, far og sønn som ikke alltid er fraværende, skriver han i meldingen.

Ole Rolstad har vært åtte år i kommunestyret og formannskapet, og fire år som gruppeleder ved slutten av denne perioden.

Les også:

Les også

De ga hverandre sitt ja