Gå til sidens hovedinnhold

Rema 1000 på Strandtorget i gang med post i butikk

Artikkelen er over 2 år gammel

Med nedleggelsen av Joker Vingar forsvant også bydelens post i butikk. Nå har Rema 1000 Strandtorget tatt over posten.

– Da Posten spurte om vi ville starte opp Post i butikk, var vi ikke sene med svare ja, sier Stian Sommerseth, kjøpmann ved Rema 1000 på Strandtorget.

Forespørselen kom på bakgrunn av nedleggelsen av Joker-butikken og dens post i butikk på Vingnes.

- Det var mange som brukte tjenesten der og vi ønsker å by brukerne den samme tjenesten her. Da slipper de å reise lenger enn til Strandtorget hvis de skal utrette noe med posten, sier Sommerseth.

Tilbudet hos Rema startet 12. november og fram til kommende fredag er det også personell fra Posten til stede for å yte opplæring og service.

Det vil bli to i staben hos Rema 1000 i Strandtorget som er spesielt ansvarlige for post- og bankfunksjonene. De andre ansatte vil kunne uføre basisoppgavene ved postskranken.

- Vi ønsker å by kundene våre en så komplett destinasjon som mulig for handel og service her i butikken og glad for at vi nå har fått post i butikk. Vi vil snart også bli et servicepunkt for Post Nord, sier Stian Sommerseth.

- Dette vil skape ekstra trafikk i butikken og jeg er sikker på at det blir hyggelig på andre måter også. Det er koselig å kunne levere ut julegaver sendt med posten nå før jul, sier kjøpmannen.