Tre personbiler og lastebil i kjedekollisjon

DEL

RINGSAKER: Sju minutter over klokka fem onsdag ettermiddag, fikk politiet melding om at tre personbiler og en lastebil hadde vært innblandet i en kjedekollisjon på E6 like sør for Rudshøgda i Ringsaker. To personer skal ha klaget over smerter i nakke og bryst.

Ulykka skjedde i sørgående felt. Det er omfattende anleggsarbeid på strekningen, og trafikken står stille mens rednings- og bergingsarbeidet pågår. Selve kollisjonen skjedde på den ordinære E6-strekningen, ikke på omkjøringsveg.

Politiet opplyser at nødetatene er på stedet. Den involverte lastebilen lekker kjøleveske, ifølge politiet. Derfor prioriteres bergingen av denne.

Det er ikke midtdeler akkurat her, og politiet dirigerer trafikken forbi ulykkesstedet. Men vegbanen er åpen etter at de skadde bilene er flyttet ut på siden..

Lastebilen skal ha kjørt inn i én av personbilene, som igjen har kjørt inn i forankjørende,. Denne traff så bilden foran der igjen.

Det ble en travel ettermiddag for politiet. For kort tid før kjedekolisjonen støtte to biler sammen bitte litt lenger sør, i retning Brumunddal. Ingen personer ble skadet, men trafikken sto stille, og politiet rykket ut for å dirigere.

Artikkeltags