Kaija Eide Drønen tilbudt toppjobb i Stange

Kaija Eide Drønen har vært rådmann i Sel i sju år. Hvis hun takker ja til nytt jobbtilbud fortsetter hun karrieren som rådmann i Stange kommune i Hedmark.

Kaija Eide Drønen har vært rådmann i Sel i sju år. Hvis hun takker ja til nytt jobbtilbud fortsetter hun karrieren som rådmann i Stange kommune i Hedmark. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sel-rådmannen Kaija Eide Drønen er innstilt som ny rådmann for Stange kommune i Hedmark.

DEL

Stange kommune skal ansette ny rådmann eter Stein Erik Thorud som gikk av før jul. Mye tyder på at det blir mangeårig rådmann i Sel som tar jobben. Hun er i alle fall innstilt til jobben etter en ansettelsesprosess.

Stanges ordfører Nils A. Røhne sier til avisa Hamar Arbeiderblad at han er fornøyd med at Drønen er innstil kandidat til rådmannsstillingen.

Ansettelsesutvalget begrunner valget med at Drønen har svært relevant bakgrunn, med sin utdanning fra universitet og høgskole, og med erfaring i lederstillinger i flere kommuner.

– Drønen vurderes å inneha velegnede lederegenskaper, heter det i innstillingen.

Det ble registrert 19 søkere, hvorav 11 menn og 5 kvinner. Sju av søkerne trakk søknaden sin.

Ordfører i Sel kommune, Dag Erik Pryhn, sier til avisa at det blir et tap for Sel kommune at Drønen slutter.

De har jobbet sammen siden 2012.

– Hun har vært en meget dyktig rådmann i Sel. Hun er flink med folk, bygger lag og team rundt seg. Hun har framdrift og utålmodighet og flink i samhandling med politisk miljø, sier Pryhn til HA.

Artikkeltags