Sjekket ut fra sykehuset - Får oppfølging på dagsenteret

Foto:

Artikkelen er over 11 år gammel

Alle seks som var involvert i bussulykken i Vingrom i dag tidlig er nå på plass på dagsenteret på Lillehammer sykehjem til oppfølgingssamtaler.

DEL

De fire pensjonistene og sjåfør og følgeperson har vært til sykehuset for en sjekk og er alle erklært skadefrie. Alle seks er nå kommet til dagsenteret på Lillehammer sykehjem, der også pårørende kan komme hvis de føler behov for det.

- Det virker som de eldre har tatt det robust og stødig. De kommer til å være her ut denne dagen og vil få skyss hjem igjen etter endt dag, men blir de redde eller engstelige utover dagen skal vi ivareta dette, sier Stian Undbekken ved Lillehammer sykehjem.

Helsesøster, psykiatrisk sykepleier, prost og kommunelege er på plass på dagsenteret.

- Vi må forvente reaksjoner og behov for oppfølging av sjåfør og følgesvenn i tiden fremover. Det å være i en jobbsetting gjør jo noe med hvordan en kan oppleve en slik situasjon, sier Stian Undbekken.

Det var i 08.30-tiden at en minibuss fra sykehjemmet kjørte av vegen litt ovenfor Vingrom. Fire pensjonister ble sittende fast inne i bussen og måtte berges ut gjennom frontruten av redningsmannskaper.

Det så tidlig stygt ut og fire luftambulanser ble bestilt, men det ble raskt klart at det ikke var snakk om alvorlige skader.

LES OGSÅ: Ble sittende fast etter bussvelt

Artikkeltags