Stig Ingar Evje er fortsatt savnet

SAVNET: Stig Ingar Evje har vært savnet siden han forlot hytta på Sjusjøen 3. mai. Foto: privat

SAVNET: Stig Ingar Evje har vært savnet siden han forlot hytta på Sjusjøen 3. mai. Foto: privat

Artikkelen er over 3 år gammel

Stig Ingar Evje (45), som ble meldt savnet 3. mai, er fortsatt ikke funnet. Nå blir Hønefoss-tipset lagt bort.

DEL

Evje har vært meldt savnet over tre uker etter at han forlot hytta på Sjusjøen 3. mai. Inntil nylig fulgte politiet opp interessante tips om at flere hadde observert han i Hønefoss. Disse observasjonene viste seg på å bygge på en mann som lignet på den savnede Stig Ingar Evje.

Det var hjelpegruppen på Facebook «Hjelp oss å finne Stig Ingar Evje» som først meldte om at tipset i Hønefoss er sjekket ut av politiet. Operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt, Sissel Svarstad, bekrefter dette overfor GD søndag ettermiddag.

Siden det har gått en lengre tid siden Evje ble meldt savnet pågår det ikke organiserte søk fra politiets side lenger selv om de fortsatt etterforsker saken. For å komme videre i saken er de avhengige av tips eller observasjoner, slik som for eksempel tipset om at han var sett i Hønefoss.

Det frivillige hyttesøket rundt Sjusjøen ble avsluttet søndag 14. mai. Venner og kollegaer har gjennomført flere søk, men foreløpig uten hell. Letingen inkluderer søk langs elver og bekker i området rundt hytten der han ble borte.

Hjelpegruppen takker alle for den innsatsen som til nå er blitt lagt ned, og håper at den savnede 45-åringen snart blir funnet.

Det ble slått raskt alarm da Evje forlot hytta på Sjusjøen om morgenen 3. mai. Han forlot hytta på Sjusjøen uten bankkort og mobiltelefon. Store redningsmannskaper ble satt i sving, uten noe resultat. Politiet har ingen spor å følge. Siden han forlot hytta har det ikke vært noen sikre observasjoner av han.

Politiet mener Hønefoss-tips i savnetsaken er interessante

Flere tror de kan ha sett savnede Evje i Hønefoss 

Politiet ut med nye opplysninger om Evje

Sjekket 4400 hytter på leting etter Stig Ingar Evje

Avslutter leteaksjon, men politiet gir ikke opp 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken