Maren Lundby nummer to i Lillehammer-trippelen

Maren Lundby endte på andreplass i hoppbakken under hopprennet for kvinner i storbakken på Lillehammer søndag. Storbakkerennet ble vunnet av Katharina Althaus fra Tyskland og Sara Takanashi ble nummer tre.

Maren Lundby endte på andreplass i hoppbakken under hopprennet for kvinner i storbakken på Lillehammer søndag. Storbakkerennet ble vunnet av Katharina Althaus fra Tyskland og Sara Takanashi ble nummer tre. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Maren Lundby hoppet 130 meter i første omgang, og fulgte opp med 139 meter i andre omgang. Det holdt til en andreplass i søndagens verdenscuprenn i den store Lysgårdsbakken. Det gav henne også en andreplass sammenlagt i den såkalte Lillehammer-trippelen, som består av alle de tre rennene som har blitt gjennomført på Lillehammer i helgen.

– Andreplass er bra det. Jeg føler jeg har noe å gå på i hvert fall, så vi får se i andre omgang, sa Lundby til NRK like etter sitt første hopp søndag.

Da skilte det 16 poeng mellom henne og tyske Katharina Althaus før den siste og avgjørende omgangen. Det ble for mye å ta igjen. Sammen med tyske Katharina Althaus har Lundby vært helt overlegen i sesongens tre første renn på Lillehammer.

Japanske Sara Takanashi ble nummer tre.

Artikkeltags