LILLEHAMMER: - Mannen foran i køen og jeg syntes minibanken så litt rar ut, og røsket utstyret av, forteller Madsen til VG.

På baksiden av plastbiten var det et lite display.- Det var veldig bra laget, minibanken så bare litt tykkere ut, forklarer han.Dekselet var satt utenpå den delen av minibankens display hvor man stikker inn kortet og der kvitteringen kommer ut. Ellers var det ikke merker etter noe mistenkelig. Likevel stusset de to bankkundene over at de ikke fikk ut penger av banken så lenge det falske dekselet var der.Etter at dekselet ble fjernet, har banken virket som den skulle.

- Dekselet er nå overlatt til våre etterforskere. Hva dette dreier seg om er vanskelig å si noe om, forteller operasjonsleder Geir Stavheim ved Gudbrandsdal politidistrikt. Vidar Nordal Madsen har en mulig forklaring på hva som kan ha vært formålet med dekselet.

- Kanskje hadde de tenkt å bryte den opp etterpå, og dermed få både kortene og pengene, sier Madsen til VG.- Vi fant ikke verken penger eller kort da vi undersøkte minibanken, forteller Geir Stavheim. Politimannen legger til at det ikke er kommet noen henvendelser siden dekselet ble oppdaget og fjernet.Banken var i sin tid den eneste som manglet kameraovervåking på Lillehammer. Den overvåkingen er nå på plass, etter det GD erfarer.