Slik blir Dombås Hotell

 Dette er skissen av Dombås Hotell. Trude Often Sveen ved arkitektkontoret Madsø Sveen i Trondheim presenterte planene på Dombås onsdag.

Dette er skissen av Dombås Hotell. Trude Often Sveen ved arkitektkontoret Madsø Sveen i Trondheim presenterte planene på Dombås onsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Tegningene av det nye hotellet til 65 millioner kroner ble vist fram på Dombås onsdag.

DEL

- Gjennom material- og fargebruk, har vi gitt hotellet en klar tilhøringhet til Dombås. Det blir ingen kopi av hotellbygningen som brant ned. Men et moderne hotell med den lettheten som ny arkitektur har, sier Trude Often Sveen som presenterte skissene på vegne av Madsø Sveen Arkitekter as i Trondheim.

- Tegningene er resultatet av en dialog gjennom fire måneder. Vi satser på byggestart rett etter påske neste år, med åpning til sommeren 2013, sier Per Helge Kristiansen, daglig leder og styreleder i Dombås Hotell as.

Etter brannen i mai 2007, får hotellselskapet utbetalt mellom 70 og 80 millioner kroner. Det nye hotellet får 39 rom fordelt på to etasjer. I tillegg har hotellet 60 rom i fløyen som ble berget under brannen.

Artikkeltags