Det blir en stor dag tirsdag, og en stor uke for Regine Stokkevåg Eide fra Vinstra og Ado Johanna Girirpio og Live Marie Runde fra Lillehammer.

Førstkommende tirsdag er det snikpremiere på filmen som vises for resten av landet først den 30. oktober. Lillehammer kino ruller ut den røde løperen og fyller alle tre salene med familiefilmen. Dette er den første filmen fra regionen hvor alle nøkkelpersoner fylles av folk som er etablerte i området. Tilstede på tirsdag kommer også regissør Christian Lo og produsent Trine Aadalen Lo fra produksjonsselskapet Filmbin på Lillehammer.

Kjente skuespillere

Flere skuespillere som er med er ikke ukjente Ane Dahl Torp , Anders Baasmo Christiansen, Jon Øigarden, Andrea Bræin Hovig, Terese Mungai, Jonathan Espolin Johnson, Per Tofte og Tom Larsen.

I «Bestevenner» møter vi de tre bestevennene Julie (Live Marie Runde), Mette (Regine Stokkevåg Eide) og Naisha (Ado Johanna Girirpio). Plutselig en dag forsvinner Naisha og ingen vet hvor hun og moren er. Uten annet spor enn en adresse skrevet med usynlig blekk, sniker Julie og Mette seg på nattoget til storbyen. Vil de noen gang få bestevennen sin tilbake? Bestevenner er en historie om to modige jenter som tar saken i egne hender for å redde sin bestevenn. Noe som skal bli en nervepirrende reise som vil forandre livene deres for alltid.

Lørdag kan du også se to av jentene på TV i Klar, ferdig, gå på NRK1 og på NRK super, på morgenen.

Popkornkrig med The BlackSheeps

Det populære bandet The BlackSheeps er med i filmen med låten Cancellation hentet fra deres ferske plate BlackSheeps. Tidligere denne måneden ble det popkornkrig mellom bandet og skuespillerne da de lagde musikkvideoen sammen i en kinosal.

Se musikkvideoen her.

- Det ble en veldig morsom dag da vi skulle lage musikkvideoen, sier filmens produsent Trine Aadalen Lo. Vi fikk en stor sekk popkorn til disposisjon og alt forsvant i det jentene i Bestevenner og The BlackSheeps startet en popkornkrig i god gammeldags kinostil, legger hun lattermildt til.