Robert Johansson møtte Robin Pedersen i knock-out-duellen i dagens renni Oberstdorf. Den gikk Robert Johansson seirende ut av med et kjempehopp på 129 meter, noe som så langt i rennet er en 2. plass. Pedersen hoppet 117 meter. Lillehamringen ligger som nr 5 etter 1. omgang.

Stjernen best på trening

Andreas Stjernen gjorde et nytt kjempehopp og landet på 135,5 meter i prøveomgangen foran åpningsrennet i hoppuka i Oberstdorf søndag.

Kun vinterens suverent beste skihopper, japanske Ryoyu Kobayashi, straffet trønderens lengde. Hoppukefavoritten landet på 137 meter og bekreftet at han er mannen slå.

Stjernen har slitt i sesonginnledningen, men imponerte under kvalifiseringen i Oberstdorf lørdag. Der ble han nummer fire.

Johann André Forfang hoppet under vanskelige forhold i lørdagens kvalifisering og var svært nær ved å ryke ut. I prøveomgangen søndag var han imidlertid åttende best.

Johansson på 121 meter

Robert Johansson og Anders Fannemel landet på henholdsvis 121 og 125 meter, mens Daniel-André Tande og Robin Pedersen måtte nøye seg med 118 og 107 meter.