Stor dataspillhelg på Otta

Bjørnar Pedersen (t.v.), Jan Vidar Olsen og Simen Olstad skal lede an i oppkoblingen av LAN-Otta helgen 19. til 21. oktober.

Bjørnar Pedersen (t.v.), Jan Vidar Olsen og Simen Olstad skal lede an i oppkoblingen av LAN-Otta helgen 19. til 21. oktober. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Åtte elever ved IKT-lina på Otta videregående inviterer barn og ungdom fra 12 år (åttende klasse) og oppover til stor dataspillhelg på Otta i helgen 19. til 21. oktober.

DEL

For alle oss som ikke vet det, står LAN for «Local Area Network». Det er rett og slett å koble sammen flere PC-maskiner i et nettverk der deltakerne kan spille mot hverandre.

- Jo da, det er spill og du må ha med PC og spill selv, men vi satser på det sosiale og håper på mange deltakere. Dette er et rusfritt arrangement, understreker Bjørnar Pedersen, Simen Olstad og Jan Vidar Olsen som sammen med fem klassekamerater utgjør IKT servicefag ved skolen. Foruten dem selv er det - Espen Nyløkken, Jørgen Wentzel, Anders Haugstulen, Robin L. Rønningen og Eirik Sletta. De har etablert en ungdomsbedrift for anledningen og regner med å klare inntektsdelen på inngangspengene:

- Kommer det femti der vi veldig fornøyd. Da går vi i balanse i hvert fall, sier Pedersen. Elevene skal koble opp nettverket selv og tar dette som en del av pensum.

- Har dere noen ekstra store «gulrøtter» å friste med?

- Ja, klar det. Her skal det bli turneringer og konkurranser med pengepremier, sier guttene som gleder seg til den store dataspillhelgen på Otta. Det skal være første gang at et LAN-party av dette kaliberet arrangeres på Otta. Selvsagt skal det pågå uten stopp, natt som dag fram til søndag.

Artikkeltags