Seks til legevakt etter kollisjon ved Sorperoa

KOLLISJON: En bil stoppet og to andre kolliderte som følge av det på fylkesveg 255 torsdag. Ingen fikk alvorlige skader.

KOLLISJON: En bil stoppet og to andre kolliderte som følge av det på fylkesveg 255 torsdag. Ingen fikk alvorlige skader. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Like før klokka 12 torsdag kolliderte tre biler på fylkesveg 255, også kjent som Skåbuvegen, ved Sorperoa.

DEL

«FV 255, Skåbuvegen, Sorperoa, kl 1144, påkjørsel bakfra, 6 personer til legevakt for sjekk, vegen delvis stengt i påvente av berging», meldte politiet i Innlandet på Twitter.

– Det er ingenting som tyder på at noen er alvorlig skadd i denne ulykken. De sendes til legevakt for sjekk etter blant annet å ha klaget på vondt i nakken, fortalte operasjonsleder Per Solberg i politiet til GD.

En bil skal ha stanset på grunn av punktering. Både en og to biler fikk deretter problemer med å stoppe og det ble en kjedekollisjon. Ifølge politiet var det ingen meldinger om at det skal være spesielt glatt i akkurat dette området.

Ved 13-tiden var bilene berget og vegen åpen.

Tidligere torsdag var det også et annet uhell på fylkesveg 255, da ved Vinstra. Dette hadde ikke politiet noe informasjon om ved 12.30-tiden.

Les også: Store problemer på snøføre: Lastebiler sperrer både Strynefjellet og Venabygdsfjellet

Les også: Trafikkuhell på fylkesveg 255 ved Vinstra

Artikkeltags