Trafikksikkerhetsprisen 2018 til UP-patrulje

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Prisen for 2018 går til politibetjentene Veronica Saxrud og Eirik Petterøe i UP, som kjører patrulje i distrikt 1, Hedmark og Oppland, skriver Oppland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (FTU) i en pressemelding.

I begrunnelsen for tildelingen heter det: "Saxrud og Petterøe er svært dedikerte og motiverte politifolk, og har særlig oppmerksomhet mot ruspåvirka kjøring. De gjør en stor innsats med både forebygging og kontroll på et svært viktig område i trafikksikkerhetsarbeidet. De har skaffa seg store kunnskaper om hvordan avdekke ruspåvirka kjøring, og bruker tilgjengelig teknologi som en del av jobben. Deres viktige innsats har blitt lagt merke til, – de har bl.a. fått utmerkelse fra Norsk narkotikapolitiforening og hederlig omtale fra sjefen for Utrykningspolitiet".

Prisen vil bli overrakt under minnemarkeringa i Skjåk tirsdag 8. januar 2019.

Fakta:

* Trafikksikkerhetsutvalget i Oppland deler hvert år ut fylkets trafikksikkerhetspris for godt og forebyggende trafikksikkerhetsarbeid over lengre tid. * Prisen kan gå til enkelt-personer, organisasjoner, skoler, barnehager og kommuner, som har gjort og gjør en ekstra innsats for trygg atferd i trafikken.

Artikkeltags