Travelt for «dyrepolitiet»

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Savnede hunder og andre dyr på ville veger dominerer aktivitetsloggen hos politiet om dagen. Bare det siste døgnet har politiet i Oppland og Hedmark etterlyst seks hunder eller hundeeiere.

* En hund, muligens av typen Jack Russel terrier, er funnet i Nordsetervegen og innlevert hos politiet på Lillehammer.

* En hund av typen Basset er på vidvanke i Skjåk. Hunden er liten, svart og brun med lange ører. Politiet fikk senere på dagen melding fra en huseier som hadde observert bikkja sovende på trappa.

* Onsdag ble en Bichon frisé-tispe funnet ved sykehuset i Lillehammer

* En Dvergschnauzer-tispe med grå pels og rødt halsbånd ble funnet ved Busmoen. Hunden ble gjenforent med eieren kort tid etterpå

Les også: Hund og katt innelåst i solsteiken

I tillegg kunne politiet i Vestoppland onsdag melde at ei kvinne på Austmarka hadde fått besøk av to minigriser. På E6 mellom Espa og Morskogen var det sauer i vegbanen. I Sør-Odal ble to stykk Dachs plassert på hundehotell i påvente av at eieren skulle dukke opp. Her fikk politiet også melding om tre hester på rømmen langs E16.

En terrierlignende hund uten halsbånd ble samme dag funnet ved fjellvatnet Fiskløyse i Vestre Slidre. I Fagernes ble en lignende hund - med svart halsbånd - funnet kort tid etterpå.

Opplysninger om savnede dyr kan meldes til politiet på tlf. 02800

Artikkeltags