LILLEHAMMER: André Winje Arntzen (35) som har vært bosatt på Lillehammer mesteparten av sitt liv, blir P4s nest yngste programsjef gjennom tidene.

Arntzen, som blant annet har en fortid i Dagningen, tar over etter Trygve Rønningen (38).

Arntzen har blitt tildelt ulike priser for sine reportasjer, som har utgangspunkt i hans spesialfelt kriminal- og utenriksjournalistikk. Han har også vært fagforeningsleder i Norsk Journalistlag, og hatt styreverv, blant annet i P4.

- Jeg synes det er kjempetøft å få den karrieremuligheten som Lillehammer-ansatt i P4, at man ikke behøver å reise til Oslo for å få til det. Der har jeg bodd og jobbet, og er ferdig med Oslo, sier Arntzen som er bosatt på Jørstadmoen.

Hverdagen hans vil fortone seg ganske annerledes fremover med store administrative utfordringer.- Det å bytte beite fra nyhets- og aktualitetsdelen til programdelen, er veldig nytt, og et mye lenger steg enn jeg hadde forestilt meg. Nå sitter jeg og planlegger programmet for sommeren, og sendinger to år fremover, i tillegg er det personalansvar, samt budsjettansvar for mange, mange titalls millioner, sier Arntzen.Trygve Rønningen går inn i en nyopprettet stilling som programdirektør i MTG Norge.

Han får dermed innholdsansvaret for TV-kanalene TV4 og TV3, samt radiokanalene P4 og P4 Bandit.