TV 2 tabbet seg ut – røpet hvem som røk ut av «Farmen»

TABBE: Ved en feil viste TV 2 hvem som tapte tvekampen, kun minutter før det faktisk ble kjent. Foto: Espen Solli / TV 2

TABBE: Ved en feil viste TV 2 hvem som tapte tvekampen, kun minutter før det faktisk ble kjent. Foto: Espen Solli / TV 2

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Seerne raser.

DEL

(Laagendalsposten) (Nettavisen): Søndag kveld viste TV 2 en reklame for tilleggs-serien «Torpet». Problemet var bare at kanalen viste hvem som minutter senere kom til å ryke ut fra «Farmen».

Det var i pausen på søndagens første del av «Farmen» at tabben skjedde.

TV 2 skulle vise en reklame for programmet «Torpet», en realtity-serie hvor taperne fra tvekampen i «Farmen» får sjansen til å kjempe seg tilbake.

Men i stedet for å lokke med harmløse bilder, viste kanalen hvem som tapte tvekampen som skulle komme få minutter senere.

Litt over klokken ni bekreftet presseansvarlig for «Farmen», Alex Iversen, at TV 2 jobbet med å finne ut av hva som skjedde.

Etter å ha sjekket opp problemet bekrefter han i midlertidig glippen 20 minutter senere:

- Det er riktig at det ble vist en promo i en reklamepause før tvekampen som ikke skulle vært vist. Dette skyldes en feil. Vi beklager det og skal gjennomgå rutiner i morgen for å undersøke hvor det gikk galt, sier Iversen i en tekstmelding til Nettavisen.

Sist uke var det Paal Nygaard som røk ut av serien etter å ha tapt i øksekast mot kompisen Nikolai Aspen (22).

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken