Tre personer fra Ottadalen skadet etter frontkollisjon i Vågå

Tre personer fra Ottadalen var involvert i en frontkollisjon mellom to biler på rv 15 ved avkjøringen til Randsverk (fv 51) i Vågå torsdag formiddag. Ingen er alvorlig skadd, sier Sykehuset i Innlandet.

DEL

Oppdatert kl 13.30: Vegen er åpen igjen etter åstedsundersøkelse.

Tre personer fra Ottadalen skadet

Politiet meldte om ulykken klokka 10.48. To biler med til sammen tre personer i, kolliderte noen hundre meter vest for avkjøringen til Randsverk på riksveien. Det ble meldt om store materielle skader og at én person ble sittende fastklemt i den ene av bilene. De to andre ble fraktet til sykehus med lettere skader.

Kl 11.41 meldte politiet at den fastklemte personen er frigjort, og blir sendt til sykehus. Politiet meldte at en av personene var kritisk skadet. Mens de to andre ble sendt til sykehus, sannsynligvis lettere skadet.

Sykehuset i Innlandet bekrefter at de tre er kommet til sykehuset. Ingen av de tre har alvorlige skader, og de legges inn til observasjon, sier kommunikasjonsrådgiver Line Fuglehaug.

– De tre involverte er fra Ottadalen, og er i alderen fra slutten av 20-åra til begynnelsen av 60-åra, forteller operasjonsleder Dyre Antonsen ved Politiet i Innlandet.

Kl 12.05 melder politiet at vegen forblir stengt inntil ulykkesstedet er undersøkt og ryddet. Kl 13.30 ble vegen åpnet igjen.

Ulykken skjedde noen hundre meter vest for avkjøringen til fv 51. Vegen ligger i skyggesiden, og asfalten er glatt på stedet, melder GDs reporter på stedet.


Ulykken skjedde noen hundre meter vest for avkjøringen til Randsverk/Valdresflye.

Ulykken skjedde noen hundre meter vest for avkjøringen til Randsverk/Valdresflye. Foto:


GD oppdaterer.

Politi - twitter - frontkollisjon

Artikkeltags