Vant i Høyesterett

 Med full seier i Høyesterett, vil Dombås Hotell få nærmere 80 millioner kroner i erstatning etter brannen den 19. mai i 2007.

Med full seier i Høyesterett, vil Dombås Hotell få nærmere 80 millioner kroner i erstatning etter brannen den 19. mai i 2007. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Dombås Hotell vant fram også i Høyesterett. Hotelleierne får nærmere 80 millioner i erstatning etter brannen den 19. mai i 2007.

DEL

- Vi har ikke lest dommen. Men vi har fått beskjed om at det gikk vår veg, sa en tydelig lettet Per Helge Kristiansen til gd.no torsdag kveld.

Som styreleder og daglig leder i Dombås Hotell, har han kjempet mot det britiske forsikringsselskapet fra den kvelden det ærverdige turisthotellet brant ned til grunnen. Etter å ha vunnet fram på alle punkt først i tingretten, og så i lagmannsretten, fikk de tre som eier hotellet, Harald Frich, Dombås, Jan Krokedal og Per Helge Kristiansen beskjed torsdag at det ble seier også i Høyesterett.

- Vi kjenner ikke dommen i detalj. Men det vi har hørt, betyr at erstatningen kommer på over 70 millioner kroner, sier Per Helge Kristiansen.

Han vil presentere nye byggeplaner om kort tid, og venter byggestart på nytt hotell på Dombås til våren.

Artikkeltags