Gå til sidens hovedinnhold

Økende smitte i Sel

Antall påvist smittede i Sel kommune øker.

Tidlig torsdag morgen melder kommunen at det er 23 som er bekreftet smittet. 365 personer er satt i karantene. I går var det registrert 15 smittede i kommunen. I Sel har det de siste dagene blitt gjennomført et stort antall tester. Det er fortsatt flere av disse som er til undersøkelse.

- Det har siden i går blitt bekreftet åtte nye smittetilfeller i Sel. Dette er en forventet utvikling ut fra smittesporingsarbeidet og testene som har blitt utført de siste dagene. Alle personene det gjelder sitter allerede i karantene, melder kommunen.

Feil buss

På den kommunale nettsiden i går la Sel ut informasjon der de ba passasjerer i en bestemt buss ta kontakt med lokalt helsevesen. Bakgrunnen for dette er at en smittet person var passasjer i denne bussen. Nå viser det seg at kommunen har gitt opplysninger om feil buss. På hjemmesiden skriver kommunen at:

«Vi kom dessverre i skade for å varsle om feil buss da denne meldingen ble lagt ut tidligere i dag. Her kommer den korrekte meldingen:

Det er konstatert at en passasjer på buss 223 fra Otta til Vinstra, mandag 01.02.21 (med avgang kl. 07:04, og ankomst Vinstrahallen 07.44) i regi av Innlandstrafikk har testa positivt på covid-19. Vi oppfordrer passasjerer på denne ruta til å være oppmerksomme på symptomer. Ta kontakt med helsevesen i egen kommune ved utvikling av symptomer.

Den forrige beskjeden om at det dreide seg om en buss fra Bismo var altså feil og vi beklager dette».