Lørdag 24. juni arrangerer Lillehammer Olympic Legacy Sports Centre aktivitetsdag i gågata som en del av den internasjonale Olympic Day feiringa. Olympisk mester Maren Lundby er på plass og deler ut premier til alle som deltar i Olympic Day barneløp.

  • På lørdag er det Olympic Day i gågata, og der blir det mye artig for både små og store. Jeg håper vi ses der, sier Maren Lundby.

Varierte aktiviteter

Arrangementet inneholder ulike aktiviteter som lokale idrettslag står for. Legacy-senteret arrangerer eget barneløp på Sigrid Undsets plass hver halvtime fra klokken 11.30. Her vil også Norges Olympiske Museum arrangere quiz, mens Vingrom IL vil sammen med Skiskytterforbundet arrangere laser- og lydskyting. I tillegg er også Lillehammer Fotballklubb, Lillehammer Seilforening og dansehuset på plass med aktiviteter.

  • Vi starter arrangementet klokken 11 på Sigrid Undsets Plass med åpningsseremoni. Her vil det også bli delt ut aktivitetskort som kan brukes gjennom arrangementet. Det vil være aktivitet helt fram til klokken 15, sier Madeleine Hermansen Staavi i Lillehammer Olympic Legacy Sports Centre.

Om Olympic Day

Olympic Day arrangeres verden rundt hvor målet er å engasjere til aktivitet knyttet til de tre olympiske pilarene: bevegelse, læring og oppdagelse. Det er Lillehammer Olympic Legacy Sports Centre som sammen med Norges Olympiske Museum til Olympic Day står som arrangør. Arrangementet er åpent for alle, og spesielt barn- og unge oppfordres til å delta. Alle aktiviteter er gratis.