OnklPs nye singel: - Strødde stjernestøv på tracken

OnklP er en av Norges eldste og beste rappere. Han er stadig aktuell.

OnklP er en av Norges eldste og beste rappere. Han er stadig aktuell. Foto:

På lillehammergutten Pål Tøiens, aka OnklPs, nye singel har han blant annet fått med seg Temur, kjent fra landeplagen «Fy faen».

DEL

Fredag er OnklP klar med den siste singelen før jul fra det kommende albumet som slippes i februar 2020. På «OCB Slim» har han fått med seg Temur, som for alvor ble kjent med landeplagen «Fy Faen» og Bergens egne Martin Hazy fra Dårlig Vane. Singelen er produsert av svenske Pontus Persson, melder Univarsal Music Nordic.

- «OCB slim» ble til i en session med vår svenske venn Pontus Persson. Det er bare en digg banger med rolig feiring av livet. Ungdommene Temur & Martin Hazy strødde stjernestøv på tracken med henholdsvis smooth Oslo vibe og hard Bergen flow. Video av Pål Pioner skutt her og der i vakre Oslo, kommenterer OnklP.

I den nylige 730-kåringen av Norges beste rappere, stemt frem av Norges rappere, ble OnklP kåret til Norges nest beste rapper gjennom tidene, bare slått av Lars Vaular. I samme kåring over de dagsaktuelle rapperne havnet han på en solid femteplass, melder Universal.Artikkeltags