Ordføreren med ny korona-melding til Lillehammer

Ordfører Ingunn Trosholmen (Ap)

Ordfører Ingunn Trosholmen (Ap) Foto:

Ingunn Trosholmen, ordfører i Lillehammer, sendte onsdag kveld, dagen før Nyttårsaften, ut nok en korona-melding pr SMS til innbyggerne i Lillehammer.

DEL

Meldingen begynner med en takk til innbyggerne for innsatsen mot korona gjennom 2020. Hun minner om at vi også i Lillehammer har hatt økt smitte, og minner om smittevernrådene og viktigheten av å redusere antall sosiale kontakter.

Ordføreren og kommunen har også tidligere sendt ut sms til kommunens innbyggere, noe som spesielt handelsstanden har merket. Erik Skjellerud, senterleder ved Strandtorget kjøpesenter, fortalte GD at det var som å skru av en bryter da meldingen om utbruddet kom fra kommunen 11. desember. Besøket stoppet opp tvert.

Det er de siste to dagene registrert seks korona-smittede personer med ukjent smitteveg i Lillehammer. Dette er noe ingen, og spesielt ikke kommunens smittevernteam ønsker seg. Kommuneoverlege Morten Bergkåsa sa til Mitt Lillehammer at han ikke ofte bruker ordet bekymret, men at han gjør det nå, etter at færre har testet seg i jula.

Her er ordførerens melding:

Kjære innbygger

Takk for innsatsen mot koronavirus gjennom 2020. Smittesituasjonen nasjonalt er ustabil, og på Lillehammer har vi også hatt økt smitte. I morgen er det nyttårsaften, og jeg vil minne om smittevernrådene; hold avstand, vask hender og hold deg hjemme dersom du er syk. Det er også viktig å redusere antall sosiale kontakter. Med ønske om et godt, nytt år.

Ordfører i Lillehammer Ingunn Trosholmen

Artikkeltags