Overrasket Dombåsbasen med pengegave fra russen

GAVE FRA RUSSEN: Eric Rindstad (t.v.), Andrine Andersen, Ole Anders Listad, Ingvild Marie Andgard, Anna Emilie Engen, Angelika Kolakowska og Trond Vigerust.

GAVE FRA RUSSEN: Eric Rindstad (t.v.), Andrine Andersen, Ole Anders Listad, Ingvild Marie Andgard, Anna Emilie Engen, Angelika Kolakowska og Trond Vigerust. Foto:

Dombåsrussen 2019 overrasket vaktmannskapene til Norsk Luftambulanse på Dombåsbasen med en gave på 7.300 kroner.

DEL

DOMBÅS: – Vi gir pengene til Dombåsbasen fordi vi setter stor pris på å ha denne tjenesten i vårt område, fortalte ungdommene som overrasket vaktmannskapene.

Beløpet på 7.300 kroner er overskuddet fra salget av årets russeavis. Russen på Dombås benytter anledningen til å takke alle som kjøpte avisen, og som på den måten bidro til pengegaven til luftambulansetjenesten i Oppland.

Les også: Ingrid (89) gir 100.000 kroner til luftambulansen på Dombås

Russejentene forteller at de ble møtt av et entusiastisk mannskap på helikopterbasen. De fikk omvisning blant annet i hangaren med det nye helikopteret til 50 millioner kroner.

Les også: Landet nytt legehelikopter til 50 millioner kroner

Det var pilot på legehelikopteret, Ole Anders Listad fra Ringebu som mottok pengegaven fra Dombåsrussen sammen med redningsmann Trond Vigerust, Dovre, og Eric Rindstad som er lege på Dombåsbasen.


Artikkeltags