Nå er det på tide at den «vanlige mann/kvinne i gaten» får sagt og gjort sitt. Er Øyer, beste bygda å bo i?

Bare noe vi ønsker å tro, da vi «vanlige» folk ikke har mye vi skulle ha sagt i forhold til avgifter, prioriteringer i bygda o.l. Det er mye som rett å slett ikke henger på greip mener jeg. Frp vil være folkets parti. Det skal ikke være så vanskelig og kronglete å leve og bo. For eksempel denne brua.

Det skulle ikke være nødvendig å måtte søke om ei bru som skulle ha stått der i utgangspunktet. Ungene og oss voksne er faktisk viktigere enn fossekallen som har klarte seg gjennom flere bru-bygginger.

Greit de er kommet godt i gang nå, men vi skulle hatt et selskap som hadde jobbet skift for å få utnyttet tiden bedre og dermed fått framskyndet prosessen. Hjelper ikke å gi seg tidligere fredagen for så å ta helg.

Da for eksempel hjemmetjenesten kjører døgnet rundt, fram å tilbake fra øst til vest. Går det én alarm på vestsiden, kan turen ta 1,5 time. Da med kjøretid på 1 time. Fint kommunen skaffet oss elbiler da ...! Går ikke an å stole på at den har nok strøm hele tida for å ta disse turene.

Vi mener at et vannkraftverk ved Båsdtø på Tretten er berre positivt. Det kommer til å tjene bygda i mange år. Vi må ta de mulighetene vi har. Spør du meg, så er vi dumme om vi ikke får i gang dette nå.

Jeg velger å lytte til de eldre i bygda, som jeg møter mange av. De har så mange gode løsninger å komme med. Ikke rart at mye var enklere før. Jeg mener de eldre skal bli hørt. Ingen som fortjener så mye respekt som de som faktisk har bygd opp denne bygda.

Tone Ørjasæter, 2. Kandidat valgliste Øyer Frp, Tretten