Arve Tellefsen og Kjetil Bjerkestrand med påskekonsert i Kvitfjell

KONSERT: Kjetil Bjerkestrand står i bresjen for en påskekonsert i Kvitfjell, og med seg har han fiolinist Arve Tellefsen. Arkivfoto: Kristin Veskje

KONSERT: Kjetil Bjerkestrand står i bresjen for en påskekonsert i Kvitfjell, og med seg har han fiolinist Arve Tellefsen. Arkivfoto: Kristin Veskje

Artikkelen er over 2 år gammel

Skjærtorsdag skal Kjetil Bjerkestrand og Arve Tellefsen holde intimkonsert på Gudbrandsgard hotell i Kvitfjell.

DEL

KVITFJELL: Det er Kjetil Bjerkestrand som inviterer venner og musikalske samarbeidspartnere til intimkonsert i Kvitfjell.

 – Tanken er å skape en ny musikalsk tradisjon på Kvitfjell. Vi ønsker å lage flere konserter på Gudbrandsgard fremover, med flere ulike gjester, sier Bjerkestrand, som har bosatt seg på hytta ved mellomstasjonen i Kvitfjell på permanent basis. Hit vil han nå trekke flere musikalske gjester. Og først ut er Arve Tellefsen. Tellefsen som ofte ferierer litt lenger nord, på hytta på Gålå i Sør-Fron.

Arve Tellefsen, som bruker mye tid på hytta si på Gålå,  tar turen til Kvitfjell med fiolinen skjærtorsdag.

Arve Tellefsen, som bruker mye tid på hytta si på Gålå, tar turen til Kvitfjell med fiolinen skjærtorsdag. Foto:

Tett samarbeid

Bjerkestrand og Tellefsen har jobbet tett sammen i mange år. De to feirer 30-årsjubileum for sitt samarbeid og skal ha flere konserter sammen i tiden som kommer.

Programmet for konserten i Kvitfjell vil, ifølge en pressemelding fra Kvitfjell, inneholde smakebiter fra hele repertoaret de har sammen, fra den første “Pan” som kom i 1988, til smakebiter fra et helt nytt prosjekt som skal fremføres for første gang i august 2018.

– Publikum kan også forvente å høre noe fra Peer Gynt-musikken som jeg hadde det musikalske ansvaret for i 2014-16, der Arve Tellefsen bidro sterkt med sin helt unike tone, sier Bjerkestrand, som er stolt over å ha med seg Tellefsen på dette arrangementet i Kvitfjell.

Markedsansvarlig i Kvitfjell, Vibeke Fürst Holtmann, kan fortelle at Kvitfjells påskeprogram ellers byr på tradisjonsrike aktiviteter som Gudbrandsgards store påskerenn og Kvitfjell rundt, og en ny kommende tradisjon med et lavterskel utforrenn på Kvitfjells nye fjellside Varden.

 – Et av høydepunktene er når to av serveringsstedene i Kvitfjell, Koia og Plaza, slår seg sammen og lager en provisorisk restaurant på toppen av Kvitfjell påskeaften, sier hun.

LES OGSÅ:

Tatt imot med begeistring 

Intimt på hytta til Arve 

– Hytta på Gålå er paradiset for meg

Artikkeltags