Peer Gynt as er månedens bedrift

Månedens Bedrift: Peer Gynt, ved  Marit Lien og Hanne Maren Kristensen

Månedens Bedrift: Peer Gynt, ved Marit Lien og Hanne Maren Kristensen

Artikkelen er over 3 år gammel

Peer Gynt as er kåret til månedens bedrift av NHO Innlandet.

DEL

De viser blant annet til at Peer Gynt nådde ny publikumsrekord med nesten 30 000 gjester i sommer. Og at det er gjort beregninger om ringvirkninger fra Peer-Gynt stevnet som viser at de tilfører omkring 100 millioner kroner i ringvirkninger til det øvrige næringslivet i Gudbrandsdalen.

NHO Innlandet har 2064 medlemsbedrifter, og har nylig kåret Peer-Gynt som den utvalgte “månedens bedrift” for august.

LES OGSÅ: 100.000 på dalens festivaler

LES OGSÅ: 19.500 så «Peer Gynt»

Samarbeid mellom aktører

– Opplevelser ligger til grunn for reisevirksomhet, og kulturarrangementer er opplevelser i begrepets forstand. Peer Gynt-stevnet er et svært populært arrangement som knytter natur- og kulturopplevelser sammen. Det er viktig å fremheve samarbeidet mellom Peer-Gynt og øvrige aktører i næringslivet. Her har de lyktes på alle måter. Tallene som beskriver ringvirkningene viser at dette har en enorm synergieffekt, sier kommunikasjonsrådgiver i NHO Innlandet, Linn Alicia Slora Kristiansen om kåringen.

LES OGSÅ: De to blir ny Gålå-Peer

Viktig for omdømme

– Peer-Gynt har blitt mer enn et årlig arrangement. Over lang tid har organisasjonen bygget opp Peer-Gynt stevnet til å bli en kjent merkevare som setter Gudbrandsdalen på kartet. Dette bidrar til å trekke turister til området og skaper et positivt omdømme for regionen som hele næringslivet får glede av, sier Kristiansen.

Artikkeltags