Politiet etterforsker hendelse i Brumunddal: Ungdomsskoleelev skal ha blitt utsatt for verbale tilnærmelser

Ei jente på ungdomsskoletrinnet i Brumunddal skal på veg til skolen ha blitt utsatt for verbale tilnærmelser seksuell karakter av en mann i 30-40-årene.

DEL

(Ringsaker Blad) Det melder politiet i en pressemelding onsdag ettermiddag.

– Politiet etterforsker en hendelse der ei jente som går på ungdomsskoletrinnet ble utsatt for verbale tilnærmelser av en mann i 30-40-årene i Brumunddal, skriver politiet.

Ringsaker Blad får opplyst fra politiadvokat Tom Gjestvang at de verbale tilnærmelsene skal ha vært av seksuell karakter. Hendelsen skal ha skjedd onsdag morgen da jenta var på veg til skolen.

– Hendelsen skjedde ved Sveumvegen ved brua over Brumunda mellom kl. 0800–0815 onsdag morgen, står det i pressemeldingen.

Politiet ønsker nå tips fra publikum og går ut med følgende beskrivelse av mannen:

– Mannen i 30-40-årene er lys i huden, han var iført en gul arbeidsjakke med refleks, ca. 180 cm høy og kjørte en sølvgrå liten bil.

Politiet ønsker også kontakt med folk som har kjørt i området i den aktuelle tidsperioden, og som kan sitte på bilder og video fra dashbordkamera.

– Er det noen som har observert hendelsen ber politiet at de tar kontakt på telefon 940 16 555 i kveld. Bilder og video fra dashbordkamera i biler som kjørte forbi stedet mellom kl. 0800–0815 er av særlig interesse, skriver politiet i pressemeldingen.

Artikkeltags