Politiet håper på flere tips om sykkeltyveriene etter Åsted Norge-reportasje

Terje Krogstad, stasjonssjef på Lillehammer politistasjon, håper noen har observasjoner av den stjålne bilen etter det store sykkeltyveriraidet i Lillehammer for en uke siden.

Terje Krogstad, stasjonssjef på Lillehammer politistasjon, håper noen har observasjoner av den stjålne bilen etter det store sykkeltyveriraidet i Lillehammer for en uke siden. Foto:

For en uke siden ble 16 sykler, en MC en bil og en henger stjålet fra samme gate i Lillehammer. I kveld blir saken løftet fram i TV2-programmet Åsted Norge.

DEL

Saken om det usedvanlig frekke sykkeltyveriraidet i Lillehammer er ikke løst. Politistasjonsleder Terje Krogstad på Lillehammer håper at det kan komme flere tips etter at Åsted Norge har sendt en reportasje om saken mandag kveld.

- I programmet går vi ut med at vi har en observasjon på den stjålne bilen på veg sørover på riksveg 4 natt til mandag 14. oktober. Bilen ble observert kl 04.53. Dessuten ble den stjålne hengeren funnet ved riksveg 4, noen kilometer sør for Gjøvik.

Krogstad forteller at de nå er på utkikk etter noen som kan ha observert noe i tidsrommet kl 03-05 natta da tyveriet skjedde.

– Kanskje noen har kjørt i området fra Gran og Lunner og nordover med et dashbord-kamera og kan ha observert biler eller personer i tilknytning til tyveriet.

Det var en hvit Toyota Hiace med kjennemerke YE55078 som ble stjålet i samband med tyveri av 16 sykler, en MC, en henger, diverse verktøy og bilutstyr på totalt åtte adresser i Olasvevegen i Lillehammer natt til mandag 14. oktober.

Krogstad forteller at det var Åsted Norge-redaksjonen som kontaktet politiet i Lillehammer for å lage reportasje om hendelsen. Et TV-team har vært på Lillehammer og intervjuet både etterforskningsleder Ingrid Gunstad Eikeseth, Terje Krogstad og en av de som ble frastjålet sykler.

– Håpet er at det kan dukke opp flere tips gjennom programmet, sier Krogstad.

Åsted Norge på TV 2 er et direktesendt program som tar for seg uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet.

Artikkeltags