Politiet varsler interessante spor – se pressekonferansen her klokka 12

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Etterforskningsledelsen vil komme med ny informasjonen i saken om forsvunne Anne-Elisabeth Hagen, skriver VG. Pressekonferansen starter klokken 12 onsdag og sendes direkte på GD via vår samarbeidsavis Romerikes Blad.

DEL

Politiet holder fast ved vurderingen om at forsvunne Anne-Elisabeth Hagen mest sannsynlig ikke er i live.

Politiinspektør Tommy Brøske opplyste på en pressekonferanse onsdag at det ikke har vært ny kontakt med de angivelige gjerningspersonene siden kontakten 8. juli, og at siste livstegn etter Hagen fortsatt er 31. oktober 2018.

– Politiet har tatt henvendelser som har kommet, på alvor, og vi merket oss at det ble opplyst at Hagen er i live. Det er påfallende at kontakten på nytt har opphørt, og at det ikke har vært noen ny henvendelse etter 8. juli, sier han.

Han sier at de nå anslår at det er usannsynlig at det vil bli fremmet et livsbevis.

– Med andre ord opprettholder vi vurderingen om at hun mest sannsynlig ikke er i live, sier Brøske.

Hagen forsvant fra hjemmet sitt 31. oktober i fjor, men politiet gikk først ut med informasjon om saken 9. januar i år.Uenige om hva som har skjedd

Lillestrøm 20190109.Politiet etterforsker en antatt bortføring av Anne-Elisabeth Hagen. Foto: Privat / NTB scanpix

Lillestrøm 20190109.Politiet etterforsker en antatt bortføring av Anne-Elisabeth Hagen. Foto: Privat / NTB scanpix Foto:

Bistandsadvokat Svein Holden fastslo på en pressekonferanse tidligere i august at familien i juli hadde vært i kontakt med antatte gjerningspersoner. Politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt opplyste noen timer senere at politiet fortsatt anså det som mest sannsynlig at Hagen er blitt drept.

På politiets pressekonferanse sa Brøske at politiet visste mer da enn de gjorde før sommeren. Det ble satt i gang etterforskningsskritt rundt den siste kommunikasjonen mellom familien og motparten som Holden opplyste om.

Artikkeltags