– Alle tips kan være viktige

ETTERFORSKER: Her fra friluftslageret til Felleskjøpet i Lillehammer forsvant minilastere og gressklippere.Foto: Torbjørn Olsen

Tyveriet skjedde natt til fredag 7. juli 2017.

ETTERFORSKER: Her fra friluftslageret til Felleskjøpet i Lillehammer forsvant minilastere og gressklippere.Foto: Torbjørn Olsen Tyveriet skjedde natt til fredag 7. juli 2017.

Artikkelen er over 2 år gammel

Flere etterforskere jobber med tyverisakene fra Felleskjøpene i Lillehammer og Valdres. De ønsker seg fortsatt tips i saken.

DEL

Lillehammer: Lokal etterforskningsleder i saken, Svein Brubakken ved Lillehammer politistasjon, sier observasjoner både i for- og etterkant av tyveriet kan ha betydning for etterforskningen som politiet gjør.

– Det kan være det er brukt, eller brukes, flere kjøretøy for å frakte bort minilasterne fra Lillehammer. Vi ønsker oss spesielt informasjon om utenlandske kassevogner, sier Svein Brubakken.

Les også: Litauere framstilt for varetektsfengsling

– Selv om det har gått noen dager etter innbruddet, så er det ikke for seint å rapportere inn.

Det var natt til sist fredag det ble stjålet sju minilastere og to plenklippere fra Felleskjøpets utendørslager i Lillehammer.

Natt til søndag var det innbrudd hos Felleskjøpet i Fagernes. Samme natt stoppet politiet en liten Mercedes lastebil som inneholdt gressklippere, slåmaskiner og annet tjuvgods fra innbruddet. To litauere ble pågrepet og varetektsfengslet. Politiet tror det kan være en sammenheng mellom de to innbruddene.

Les også: Pågrepet med tjuvgods fra Felleskjøpet på Fagernes

– Vi samarbeider nå tett med lensmannskontoret i Nord-Aurdal. I Lillehammer jobber tre etterforskere på fulltid med saken, opplyser Svein Brubakken.

Lokal etterforskningsleder Silje Høston i Valdres sier til GD at de to varetektsfengslede litauerne er avhørt, men at de ikke har sagt noe som oppklarer saken.

– Omtrent alle som er på jobb ved lensmannskontoret jobber helt eller delvis med saken. Utover det er det ikke så mye nytt å melde, sier Høston.

Artikkeltags