Q-Meieriene: Ooops, vi har gjort en feil!

Hele 27.000 bokser av denne Skyr luftig sitron har blitt blandet feil.

Hele 27.000 bokser av denne Skyr luftig sitron har blitt blandet feil. Foto:

Smakte den litt rart? Kast den! oppfordrer produsenten.

DEL

Q-Meieriene gikk onsdag formiddag ut med følgende melding på sin Facebook-side:

«Vi har produsert et parti med Skyr Luftig Sitron med «best før dato 04.11.19» som avviker noe i smak. Produktet er helt spiselig, men produktet smaker dessverre ikke slik vi ønsker det skal gjøre. Vi har en produksjon som har gått feil. Dette gjelder kun Skyr® Luftig Sitron som er merket med «best før dato 04.11.19», alt annet er supert og smaker akkurat slik du er vant til! Har du kjøpt Skyr® Luftig Sitron som smakte litt rart ønsker vi å høre fra deg! Vi anbefaler at du kaster produktet.» heter det i meldingen.

Q-Meieriene ber folk ta kontakt dersom de har opplevd rar smak på akkurat denne yoghurten.

Ikke feil i Gausdal

Denne typen Skyr produseres på Jæren, får GD opplyst. Q-Meieriet i Gausdal lager bare Skyr i poser.

Bent Myrdahl, pressekontakt hos Q-Meieriene, sier til GD at produktet ikke er farlig å bruke, det smaker bare ikke nok sitron.

- Setter du til sitronsmak i produktet, men ikke har stor nok dose, så får du feil smak. Det er rett og slett en blandingsfeil. Det er ikke noe produkt som er farlig å bruke, men det smaker altså ikek riktig. Det er to «batcher» som har fått feil blanding, og det er cirka 27.000 bokser. Dette trekker vi tilbake fra grossist, noe er ute i markedet, og det får vi ikke gjort noe med, annet enn å informere forbrukerne. sier Myrdahl.

Artikkeltags