– Ingen av oss har hatt særlig draget på unge kvinner, så det er et dårlig utgangspunkt, spøker Reidar Kjæstad i innledningen av comeback-poden som ble publisert denne uka.

Hør radarparet greie ut om krysningspunktet sport og samliv i den helt nye episoden her.

Podkasten kan også lastes ned på Spotify og iTunes.

Etter en pause siden mars, er «Ett Spark» tilbake. Og siden sist har podkasten rasket med seg prisen for årets podkast i Innlandet, delt ut av Norsk Journalistlag Innlandet.

I kjølvannet av å ha blitt en prisvinnende pod, fant Kjæstad og Ole Martin Sjetne ut at det var på høy tid å re-lansere podkasten.

I den ferske episoden har radarparet også lansert en helt ny spalte. Kjæstad nevner at de av redaktør og administrerende direktør Tom Martin Hartviksen har fått som oppdrag i større grad å nå unge kvinner, og har derfor lansert spalten Sport og samliv (SOS).

– Vi tror samlivsspalte kan være tingen, men det er visse utfordringer. Vi er først og fremst livredde for at våre respektive skal høre på, sier han.

– Jeg fikk beskjed hjemme om at jeg på ingen måte var noe ekspert på samliv, slenger Sjetne inn.

I episoden får du også siste nytt før Hockey Classic fra «classicgeneralen», Kjell Stenberg, i Håkons Hall 19. november.