(OA) Det begynner å nærme seg finaleuka på TV2s Farmen. Da Halvor Sveen og Amalie Snøløs dro på markedet i søndagens episode, og med Karianne Amlie Wahlstrøm og Eunike Hoksrød på hver sin hytte før tvekampen, var Kristian Krubel Djupnes og Camilla Cox Barfot alene igjen på gården.

Den tida benyttet de godt. Vennene forsynte seg av mais som de grillet i ovnene, og koste seg med varm melk.

– Vennskapet vårt er på 99,2 for det siste er konkurranse, sa Camilla til 21-åringen fra Gjøvik.

Camilla ga også uttrykk for at hun var sjeleglad for at det til slutt ble Eunike som gikk seirende ut av tvekampen, etter at Karianne måtte gi seg etter nesten fem minutter.

– Hun er som ei søster

– Eunike betyr ekstremt mye for meg, sa Camilla, mens tvekampens seierskvinne ga uttrykk for det samme.

– Camilla er nesten akkurat som meg, og det har jeg aldri opplevd før. Hun er som ei søster, og det er veldig hyggelig, sa Eunike.

Og Halvor kvitterte med positiv tilbakemelding til Karianne; – Hun har vært solstråla vår, sa han.

Det er nå kun ei uke igjen på gården før finaleuka, som alle har et mål om å komme til. Med kun to mannfolk igjen på gården, vil finaleuka være i boks for Kristian dersom enten han eller Halvor blir valgt som førstekjempe av Karianne.

Dypt skuffet

Men det ligger an til ei tøff uke. Etter at gruppa valgte å droppe ukesoppdraget og heller spise opp råvarene de hadde fått for å lage mat til fattighuset, ble det ingen penger å handle for på markedet.

Amalie og Halvor vendte nesten tomhendte tilbake, med unntak av en pokal Halvor vant for skyting på blikkboks. Som han for øvrig fånyttes prøvde å bytte bort i penger til å kjøpe bygg til grøt.

Mentor og hans kone var dypt skuffet over forpakterne på gården etter at de droppet ukesoppdraget, og tok med seg sju høner fra gården til fattighuset som erstatning for maten de aldri fikk. Det er ikke godt å si om paret har et ris bak speilet til deltakerne da de kommer med neste ukes oppdrag for de gjenværende konkurrentene i realityserien.