Brasil

Artikkelen er over 12 år gammel

Med Gudbrandsdølen Dagningen for kun kr. 16.490,- (tillegg for enkeltrom kr. 2.250,-).

DEL

2. oktober til 11. oktober 2007

Bli med til Brasil og opplev samba, sol og livsglede. Vi kommer til å oppleve verdens vakreste beliggende storby Rio de Janeiro og den pittoreske kolonialby Parati. Brasil og brasilianerne må oppleves!

Dag 1

Avreise med buss fra Gudbrandsdalen til Gardermoen, videre derfra med Air France til Brasil og Rio med flyskift i Paris.

Dag 2

Vi sjekker inn på hotellet nær den kjente Copacabana stranden, hviler oss noen timer og så skal vi ut å oppleve Rio.

Vi skal bla. opp til Sukkertoppen og nyte den fantastiske utsikten over Rio.

Dag 3

Det er tid til å besøke den kjente Jesusfiguren, som ligger 700 meter over havet og her er det en helt fantastisk utsikt over byen. Botanisk hage når vi også og det er helt fantastisk å gå tur i denne praktfulle oase.

Dag 4

Vi skal oppleve det gamle ”klassiske” Rio. Selv om mye av den gamle bydel er blitt overhalet av den moderne kultur, er det fremdeles en fin spasertur gjennom de smale gatene og i Santa Teresa bydelen. Vi kommer til små torg, ser de gamle kirkene, klostre og teatre, som avspeiler landets fortid som portugisisk koloni.

Dag 5

Rio har mye moro å by på, og derfor er denne dagen til for at du på egen hånd kan bestemme hva du vil gjøre. På kvelden kan man eventuelt se et sambashow – spør reiselederen.

Dag 6

Vi forlater Rio og kjører med buss langs den vakre kysten til kolonialbyen Parati sør for Rio. Turen tar ca. 5 timer. Den lille byen er forførende og sjarmerende. Her finnes både jungel, småøyer og strender i nærheten.

Dag 7

I dag er dagen til fri disposisjon. Her er ennå en sjanse til å gå på oppdagelsesferd, kople av på stranden, nyte den koselige atmosfæren samtidig som du spiser en lunsj på en god uterestaurant.

Dag 8

En dag på havet. Vi besøker naturvakre bukter og tropiske øyer med utmerkete muligheter til å ta seg et bad og dykke i det klare og varme vannet.

Dag 9

Vi forlater Parati og kjører tilbake til Rio. På ettermiddagen forlater vi Brasil og flyr fra Rio.

Dag 10

Akkurat som på utreisen flyr vi via Paris der vi bytter fly.

I prisen inngår: Fly med Air France fra Oslo via Paris til Rio de Janeiro t/r, innkvartering på hotell og måltider ifølge programmet, utflukter, skandinavisk talende reiseleder, skriftlig informasjon om praktiske opplysninger mm.
Begrenset antall plasser.
For mer informasjon og bestilling: Ring Albatros Travel 800 58 106 eller gå inn på www.albatros-travel.com/norge/gd vennligst oppgi annonsekode: NLGD01 ved bestilling
Åpningstider kl. 09.30 til 17.00 – mandag til fredag.

Meld deg på her

Artikkeltags