Roen og tryggheten på Granheim

Granheim lungesykehus i Follebu, Gausdal.

Granheim lungesykehus i Follebu, Gausdal. Foto:

Av
DEL

leserinnleggJeg har tilbrakt noen timer på Granheim Lungesykehus i dag. Bare den vanlige sjekk, om 25 år som storrøyker fremdeles sitter i? Vel, vel, det var ganske bra.

Men det som var enda bedre, var å komme til Granheim. Bare inn igjennom døra, så kjenner jeg roen og tryggheten før jeg har møtt noen ansatte. Opp trappa, der treffer jeg Trude, Marit, Maj Britt og flere av dem som har gitt meg topp faglig hjelp og topp menneskelig nærhet, når jeg har vært uten god pust og redd.

For meg og mange andre er de på Granheim en sikkerhet for at vi får hjelp til å puste. Hjelp med medisiner, hjelp til trening, hjelp til å leve så godt vi kan. De ser våre plager og utfordringer som en helhetlig faglig utfordring, gir oss oppfølging, hjelp til trening, samtaler om det vonde og vanskelige med det å være syk.

Tusen millioner takk til alle dere. Så til slutt får vi be og håpe om at bedrifts- og samfunnsøkonomer med millionlønninger ikke blir lungesyke med det første. Tilbudet ser nemlig ut til å bli sterkt redusert.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags