Festivalsjef advarer mot salg av falske billetter

UTSOLGT: Falske Facebook-profiler prøver å selge billetter til Rondaståk. - Det er svindel, sier festivalsjef, Ole Jakob Grauphaugen.

UTSOLGT: Falske Facebook-profiler prøver å selge billetter til Rondaståk. - Det er svindel, sier festivalsjef, Ole Jakob Grauphaugen. Foto:

Festivalsjef i Rondaståk, Ole Jakob Grauphaugen, advarer mot salg av falske billetter til Rondaståk.

DEL

– Vi har de siste dagene sett og fått rapporter om falske facebook-profiler som forsøker å selge billetter. Det er et lite omfang, og vi kjenner til to saker der ingen foreløpig har kjøpt. Festivalen ble utsolgt etter to døgn i fjor høst, sier Grauphaugen til GD.

Onsdag kveld gikk arrangøren ut på sin Facebook-side og advarte eventuelle festivaldeltakere om å ikke slå til på tilbudet de får fra falske profiler som er opprettet på Facebook for å selge billetter til festivalen på Kvamsfjellet.

– Dette er svindel og vi setter pris på om folk tar kontakt med oss om mistanke om svindel. Profilene ser ved første øyekast ekte ut, men de kommuniserer ofte på «google-translate-norsk». Dette er nok noe alle festivaler som er utsolgt opplever dessverre, sier Grauphaugen.

Årets festival blir arrangert 20.-23. juni på Kvamsfjellet.

Les også: Rondaståk topper laget med BigBang, Postgirobygget og Backstreet Girls

Les også: Rondaståk nesten utsolgt kun 24 timer etter billettslippet

Artikkeltags