Det kan virke som om Høyre er sluppet opp for saker i valgkampen når de i GD (18/6) er opptatt av når, og om, Trosholmen og Rønning kom til åpningen av Nye Veier sine lokaler i Lillehammer. Jeg kan berolige Høyre med at vi begge var til stede, og vi satt kun to rader bak Høyres representanter da det ble ønsket velkommen.

Jeg hadde riktig nok ikke tid til å mingle i forkant, da jeg kom rett fra et møte på jobb. Vi hørte alle de utmerkede innleggene som Noraberg beskriver, og jeg spiste faktisk lunsj ved samme bord som de to herrer fra Høyre. Vi ga også beskjed om at varaordføreren skulle på oppdrag for kommunen kl. 13.00, og jeg måtte tilbake på jobb for å ha overtakelsforretning av Jorekstad. Denne skulle vært før på dagen, men for å få med meg litt av åpningen greide vi å flytte på denne.

Det er faktisk sånn at når en har full jobb ved siden av politikken, greier en ikke å være til stede overalt. Jeg bruker rundt 3–4 timer hver dag i uka, inkludert lørdag og søndag. Jeg håper Høyre bruker det samme og jeg er spent på neste store sak fra Høyre.


Les også: Hvor var Trosholmen og Rønning?