Rv 3 i Østerdalen glapp for «Bulldozerdamene» på Lesja

SLÅTT PÅ MÅLSTREKEN: Anna Nyløkken Storhaug, Marie Nyløkken Storhaug og Ann Kathrin Storhaug von Rappe i Lesja Bulldozerlag fikk likevel ikke vegvesenets store jobb på rv. 3 i Østerdalen.

SLÅTT PÅ MÅLSTREKEN: Anna Nyløkken Storhaug, Marie Nyløkken Storhaug og Ann Kathrin Storhaug von Rappe i Lesja Bulldozerlag fikk likevel ikke vegvesenets store jobb på rv. 3 i Østerdalen. Foto:

Det laveste pristilbudet til tross; – det blir ikke Lesja Bulldozerlag på Lesja som får vegvesenets store oppdrag på rv. 3 i Østerdalen.

DEL

LESJA: I utgangspunktet hadde «Bulldozerdamene» med Ann Cathrin Storhaug von Rappe som daglig leder det laveste anbudet. For et oppdrag til over 52 millioner kroner, var det en forskjell mellom konkurrentene på bare 60.000 kroner.

Men etter at vegvesenet hadde evaluert tilbudene, og foretatt kontrollregningen, var det Gjermundshaug Anlegg as i Alvdal som kom billigst ut for vegvesenet.

Les også: «Bulldozerdamene» i anbudskonkurranse: – Svært sjeldent vi opplever dette

Fortsatt liten forskjell

– Dette var kriteriet i konkurransen. Nå har de andre selskapene en klagefrist fram til den 10. mai, opplyser seksjonsleder Jan Nørstegård i Statens vegvesen.

Etter kontrollregningen var det fortsatt svært liten forskjell på pristilbudene da Gjermundshaug Anlegg as onsdag ettermiddag ble tildelt oppdraget i Østerdalen.

Artikkeltags