Se Helsesista snakke om følelser og tabuer på GD

Hele Norges Helsesista på Snapchat er bokaktuell – og kommer til Lillehammer for å snakke foran ungdom på biblioteket. Se arrangementet i opptak her.

Artikkelen er over 1 år gammel

Onsdag kl 12 kommer Helsesista - kjent fra Snapchat - til Litteraturhus Lillehammer for å møte ungdom og snakke om det de lurer på – her er ingen spørsmål tabu. Har du ikke fått plass på Litteraturhuset, kan du se opptak av arrangementet her.

DEL

Det er ikke så lett alltid for hverken unge eller gamle å snakke om det som er vanskelig i følelseslivet.

Helsesøster Tale Maria Krohn Engvik ønsket å gjøre noe med dette og opprettet Snapchat-kontoen Helsesista hvor hun snakker direkte til undom der det er lettest å treffe dem - gjennom sosiale medier.

Bok-aktuell

Hun har tatt Norges ungdom med storm, og er i disse dager bokaktuell med "Helsesista: #Vågåvære".

Der tar hun opp temaer som mange barn og ungdom lurer på, som kaostanker, selvmordstanker, kropp, sex og kjærlighet, blant annet.

I regi av Pegasus (Norsk Litteraturfestival) kommer Helsesista til Litteraturhus Lillehammer onsdag, og 170 elever fra Smestad, Hammartun, Kringsjåtunet og Create har fått plass i biblioteket for å høre henne.

Send inn spørsmål på direkten

I tillegg sender GD direkte fra arrangementet, slik at mange flere barn, unge og foreldre kan se arrangementet direkte eller i opptak senere.

Det er mulig å sende inn spørsmål til Helsesista, som hun kan besvare fra scenen.

Send spørsmål til tlf 91866675 mens arrangementet foregår. En redaksjon vil gå gjennom alle spørsmål og anonymisere dem før et utvalg stilles til Helsesista på scenen.

Arrangementet starter kl 12. Opptaket blir liggende tilgjengelig på GDs nettsider.

Artikkeltags