Letingen etter Stig Ingar Evje fortsetter med uforminsket styrke. Den 45 år gamle småbarnsfaren ble meld savnet fra en hytte på Natrudstilen onsdag morgen

– Vi håper nye tips fra publikum kan føre til at vi finner ham. Vi ber spesielt beboere og hytteeiere i området Natrudstilen, Sjusjøen og Mesnali sjekke garasjer, uthus og eiendom. Savnes det sykler eller andre kjøretøy som den savnede kan ha benyttet? Vi ber om alle mulige tips som kan knyttes til den savnede, sier politiets operasjonsleder Atle von Obstfelder til GD torsdag ettermiddag.

Adm. dir. i Implenia

Implenia Norge bekrefter at det er selskapets administrerende direktør Stig Ingar Evje som er meldt savnet på Sjusjøen.

– Vi er i tett dialog med politiet og har satt krisestab. Vårt fokus nå er å bistå familien og de ansatte i en krevende situasjon, sier CFO og Head of Corporate Centre i Implenia Norge, Tone H. Bachke.

Implenia er Sveits' ledende leverandør av bygg- og anleggstjenester.

Gikk ut på gåtur

Evje forlot hytta for en gåtur onsdag morgen klokken 05.45. Klokken 08.30 ble han meldt savnet. Det ble ganske raskt mobilisert

to patruljer fra politiet og ved lunsjtider var Røde Kors Redningskorps, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder satt inn i letingen etter Stig Ingar Evje. Onsdag kveld ble det offentliggjort et bilde av Evje, slik at folk som har observert ham kan melde ifra. Evje er cirka 1,70 høy, iført en blå Norrøna fleecejakke/genser, svart skibukse og har fjellsko/vintersko. Han har mørkt, kort hår og skjegg. Politiet opplyser at han neppe hadde med seg ski da han forlot hytta. Han disponerte heller ikke noe kjøretøy.

Konsentrerer letingen i Mesnali

Torsdag ettermiddag konsentrerte politi og letemannskaper seg om Mesnali som leteområde. Dette etter tips fra publikum som tyder på at Stig Ingar Evje var observert der onsdag rundt klokken 12.00.

Siste mulige observasjon av savnede er langs Messenlivegen, Fv 216 vest for Mesnalia, onsdag 3.5. kl 1330.

Letingen onsdag, natt til torsdag og natt til fredag, var resultatløs.

Da hadde i alt åtte hundeekvipasjer vært i søk sammen med redningsmannskaper og politi.

I søket har det vært brukt snøskuter og firhjuling.

Et SeaKing redningshelikopter ble onsdag kveld avløst av politihelikopteret. Det ble gjort søk fra lufta fram til klokken 01.00 natt til torsdag.

Leter for fullt fortsatt

Politiets operasjonsleder Atle von Obstfelder i Innlandet politidistrikt sa til GD torsdag klokken 14.30 at letingen pågår for fullt.

Torsdag har også Gudbrandsdal flyklubb vært på vingene med et fly for å bistå i letingen etter Evje.

– Vi kommer til å lete med uforminsket styrke fram til fredag formiddag. Da vil politiet gjøre en ny vurdering av letingen i samråd med hovedredningssentralen og den savnedes familie, sier operasjonsleder Atle von Obstfelder.

Den savnede Stig Ingar Evje er opprinnelig fra Lillesand, men bor i Oslo.