Søk etter savnet mann i Lillehammer-området

Geir Ørnhoft er etterlyst av sin familie.Onsdag vil politiet med hjelp fra Røde Kors gjennomføre et søk etter mannen i Lillehammer-området.  Ta kontakt med politiet på 02800 om du kan ha opplysninger.

Geir Ørnhoft er etterlyst av sin familie.Onsdag vil politiet med hjelp fra Røde Kors gjennomføre et søk etter mannen i Lillehammer-området. Ta kontakt med politiet på 02800 om du kan ha opplysninger. Foto:

Onsdag vil det gjennomføres søk etter en savnet mann i Lillehammer-området, opplyser politiet.

DEL

Det er politiet som leder søket, med hjelp fra Røde Kors. Søket vil foregå i området langs Mjøsa, Mesnaelva, ved togstasjonen og på andre steder der savnede kan finnes, opplyser politiet i Innlandet i en pressemelding.

Hunder vil bidra i søket, som vil foregå både utendørs og innendørs.

Politiet etterforsker samtidig saken, noe som gjøres parallelt med søket.

– Det pågår fortsatt etterforskning i saken og parallelt med søket utføres det etterforskningsskritt opp mot andre teorier, heter det i pressemeldingen.

Den savnede mannen heter Geir Ørnhoft og er bosatt på Lillehammer. Han ble ifølge politiet sist observert på Lillehammer i slutten av november i fjor.

– Vi setter i gang søk fordi det har gått lang tid hvor han ikke har vært observert. Siden han er fra Lillehammer, kan han da ha oppholdt seg her uten at det er helt sikkert, sier etterforskningsleder Ragnhild Ouren.

Siden det ikke har vært noen livstegn, utelukker ikke politiet at Ørnhoft kan være omkommet. Det er også mulig at han har dratt andre steder, opplyser etterforskningslederen.

Politiet og familie etterlyste mannen i desember i fjor. I samråd med pårørende gikk de da ut med navn og bilde av mannen.

Ørnhoft er 170 cm høy, har mellomblondt hår og blå øyne.

Politiet ønsker at publikum som har sett savnede, tar kontakt på telefonnummer 02800.

Artikkeltags